Răzvan Constantinescu, scenă dureroasă de Revelion: Efect devastator. Era plină de sânge

Medicul Răzvan Constantinescu a dezvăluit ce experiență dureroasă a trăit în noaptea de Revelion. 

”După părerea mea, să arunci cu petarde sau să lansezi artificii din propria ogradă e semn de cretinism. Adică, ce mare șmecherie este să dai foc unor căcaturi care explodează? Ești pictor avangardist cu scântei pe cer? un fel de măgăruș roz cu zvastică pe crupă sau cu banana lipită pe pereți? Ți s-a făcut de niște Siria sau nu știi cum să ajungi mai repede la chirurgie plastică? Nu știi să faci o glumă, să cânți ori să desfaci sticla de șampanie și atunci trebuie să flatulezi colorat văzduhul? Asta după ce mai dai și o grămadă de bani ca să cumperi rahaturile alea care fac zgomot...

(w670) 

Cei doi câini ai medicului, foto Facebook 

Posibil ca, pentru unii rămași în stadiul preșcolar al jocurilor cu mașinuțe, să fie distractivă stupizenia asta cu pocneala colorată, dar, pentru animalele de pe lângă casa omului, are efect devastator.

”Toată zăpada din curte era plină de sânge”

Am doi căței extrem de echilibraţi, calmi, nu se tem de nimic, nu se ceartă aiurea cu câinii de pe stradă etc. De 22 de ani, de când stau la casă, nu am avut probleme cu cretinobombii. E o străduţă mai retrasă şi nu venea nimeni cu pocnitori pe-aici. Acum, l-a pălit pe vecin!... Aseară, după ce am luat prima înghițitură de șampanie, la zero și un minut, a început pârțâiala de fițe într-o curte vecină - m-am prins că se vor speria, așa că am ieșit precipitat la căței, până şi urechile mele de om erau extrem de stresate. Eric fugea de colo-colo și plângea, l-am luat la mângâiat și nu înțelegeam unde e Layla, credeam că stă ascunsă în cușcă, de asta nu apare la simultan; toată zăpada din curte era plină de sânge. De fapt, Layla sărise gardul de 1,80 și fugise pe stradă. Se rănise la lăbuță, probabil, în săritură. Am avut noroc că nu a luat-o la sănătoasa prin oraş, a venit după câteva minute șchiopătând și răspândind sânge peste tot, mi-am dat seama când mi-am văzut și cămașa colorată în roșu.

Mă rog, acum a revenit totul la normal, dar tuturor ne este din ce în ce mai frică de oligofreni.” a scris medicul Răzvan Constantinescu, pe Facebook. 

Layla este o cățelușă adoptată de medicul din Iași în luna octombrie a acestui an, dintr-un padoc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel