Răzvan Ciobanu, mort în accident. Vicol, în lacrimi la TV. A ieşit din emisiune

Laura Vicol și Răzvan Ciobanu
Laura Vicol și Răzvan Ciobanu

Întrebată dacă poate da detalii despre funeraliile lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a izbucnit în lacrimi și a ieșit din transmisiunea live de la România TV.

Mâine sper să fie terminată toată ancheta poliției și va fi transportat la București. Voi anunța pe pagina mea de Facebook capela la care va fi depus trupul, precum și locul la care va avea loc înmormântarea. Cei care doresc sa îi aducă un ultim omagiu, să îi aprindă o lumânare și să îi aducă o floare îi așteptăm acolo. Îmi cer iertare, toate aceste discuții, îmi cer iertare pentru că nu pot participa la ele pentru că mă dau peste cap. De la 16 ani am crescut împreună cu Răzvan, m-a învățat cum să mă îmbrac . M-a învățat ce parfum să folosesc. Îi datorez foarte multe și din această cauză nu pot să vorbesc la rece despre toate aceste lucruri, nu pot, îmi cer scuze.. a încheiat în lacrimi intervenția de la România TV, avocata Laura Vicol.

Amintim faptul că Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei. 

Vezi și Răzvan Ciobanu a murit. Alessandra Stoicescu: Te-am rugat de atâtea ori!

 Vezi și Răzvan Ciobanu, ultima postare pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel