Răzvan Alexe, detalii şocante: Negulescu ne ancheta cu pistolul în piept

Omul de afaceri prahovean Răzvan Alexe a făcut dezvăluiri despre metodele folosite de procurorul Mircea Negulescu în anchetele sale. 

Omul de afaceri prahovean Răzvan Alexe, cel al cărui nume a apărut în mai multe dosare instrumentate de DNA a făcut dezvăluiri despre metodele folosite de procurorul Mircea Negulescu în anchetele sale. 

"Ne anchetau cu cătuşele pe masă, ne punea pistolul în piept, ne udau saltelele din arest ca să nu putem dormi [...] ca să dăm declaraţii despre Andreea Cosma. Eu împotriva familiei Cosma am dat o singură declaraţie de un rând, în care indicam numele unei persoane, la spusele lui Negulescu, pe care putea dumnealui s-o "apese" pentru a obţine declaraţiile de care avea nevoie. [...]

Cum dânsul ne-a vrut tot binele din lume, acum îi dorim şi lui la fel, tot binele din lume. A ajuns şi el aici unde toată lumea trebuie să dea declaraţii corecte, la Parchetul General sau cel puţin aşa am eu impresia. Cât despre familia Cosma, ei sunt cei mai afectaţi din toată această situaţie. Andreea Cosma a avut foarte mult de suferit, a pierdut o sarcină", a declarat Răzvan Alexe. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel