Razii ale poliţiştilor în Dâmboviţa

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

În zilele de 26 şi 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au organizat razii, pe raza judeţului, pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale, creşterea gradului de siguranţă în trafic, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul Sars-CoV-2, informează IPJ Dâmboviţa.

În urma activităţilor din teren, pentru neregulile descoperite, în cele două zile, au fost aplicate în total 906 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 266.070 de lei. Din totalul sancţiunilor aplicate, cele mai multe, 532, au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, peste 250 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar alte 52 de sancţiuni au fost la Legea nr.61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Au fost reţinute 29 de permise de conducere şi au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare. Din totalul permiselor reţinute, 12 au fost pentru viteză excesivă, 4 pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi 3 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depăşire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel