Razie la aeroportul Otopeni. Sute de taximetriștii, verificați

Taxi
Taxi

Poliţiştii au organizat vineri o razie de amploare la aeroportul Henri Coandă, pentru a-i verifica pe taximetriștii care își desfășoară activitatea în zonă. Controlul are loc deoarece în ultimul timp au existat numeroase plângeri cauzate de tarifele prea mari pe care unii transportatori le percep nejustificat.

Câteva sute de taximetrişti care îşi desfăşoară activitatea pe aeroportul Henri Coandă sunt controlaţi de aproximativ 100 de poliţişti de la brigada rutieră, întrucât de-a lungul timpul s-au strâns mai multe plângeri de la clienţi cu privire la tarifele practicate. Poliţia controlează existenţa licenţelor de transport ale taxiurilor, dar şi tarifele practicate. Odată cu verificările poliţiei, reprezentanţii RAR fac verficări cu privire la starea tehnică a maşinilor de taxi.

Şoferii de taxi s-au arătat foarte nemulţumiţi de razia poliţiei, întrucât pe durata desfăşurării controlului aceştia nu au cum să îşi desfăşoare activitatea.

Unele plângeri arată că pentru o cursă mai scurtă de 10 kilometri şoferii de taxi au cerut 200-300 de lei, în contextul în care cursa nu ar fi trebuit să coste decât câteva zeci de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel