Urmărește emisiunea live


Razie în Ferentari. 330 de persoane legitimate și zeci de sancțiuni

Poliție
Poliție

Peste 330 de persoane au fost legitimate și s-au întocmit patru dosare penale în urma unei razii a Poliției, în Ferentari.

Peste 330 de persoane au fost legitimate, iar patru dosare penale au fost deschise de polițiștii Capitalei, într-o amplă razie ce a avut loc în cartierul Ferentari, din Sectorul 5 al Bucureștiului.

„La acțiunea organizată au participat poliţişti din cadrul Secţiilor 17, 18, 19 și 24, aceștia au întocmit patru dosare penale pentru infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri și deținere ilegală a unor substanțe interzise", conform unui comunicat al Poliției Capitalei.

42 de sancțiuni contravenționale

Tot în cadrul acțiunii au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.200 de lei, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, polițiștii au constatat și nereguli la regimul rutier fiind aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, iar un bărbat a fost prins în flagrant şi ulterior reţinut pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

„Totodată, au fost legitimate peste 330 de persoane, polițiștii depistând o persoană urmărită, pe numele acesteia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare", conform sursei menționate.

Șase mandate de aducere

Un număr de șase mandate de aducere au fost puse în aplicare, ulterior persoanele conduse la sediul secției fiind audiate în diverse cauze.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi al reprezentanţilor din cadrul Poliţiei Locale Sector 5. Acțiunile se circumscriu activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel