Urmărește emisiunea live


Razie în Centul Vechi din București. Amenzi de 45 000 lei

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o razie în Centrul Vechi al Capitalei, în urma căreia au fost aplicate amenzi de 45.000 de lei, pentru disturbarea liniștii publice, pentru activități comerciale ilicite și pentru nerespectarea legii privind circulaţia pe drumurile publice.

„Astăzi (duminică, începând cu ora 00.00, pe parcursul mai multor ore, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au desfășurat o acțiune în zona Centrului Vechi din Capitală, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură contravențională și penală, precum și pentru asigurarea unui climat de normalitate”, anunță DGPMB.

Acțiunea organizată de poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 3, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Sectoarelor 1-6, ai Brigăzii Rutiere şi ai Serviciului Poliție Canină, a vizat în principal asigurarea unui climat de siguranţă publică, a unui climat de normalitate.

Oficial, de la Poliție

„În cadrul acțiunii au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei., pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum şi pentru nerespetarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice”, anunță sursa citată.

De asemenea, poliţiştii au reţinut două certificate de înmatriculare.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul reprezentanţilor din cadrul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Bucureşti, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Autorităţii Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel