Razie în Capitală. Prinși băuți sau drogați la volan. Zeci de mașini indisponibilizate

imagine ilustrativă
imagine ilustrativă

Polițiștii de la rutieră și de la intervenții și acțiuni speciale au constatat 17 infracțiuni și au indisponibilizat peste 60 de autovehicule, în urma unei acțiuni desfășurate pe parcursul a 4 zile în București.

Persoane care conduceau sub influența drogurilor, alcoolului sau fără permis sunt cercetate în cadrul unor dosare penale.

”În perioada 7 – 10 august 2020, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, poliţiști rutieri din cadrul Direcției Rutiere şi luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale au acționat în echipe mixte, în București.

Au fost verificate 1.062 de autovehicule, iar, pentru neregulile constate, au fost aplicate 501 sancţiuni contravenționale, au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 102 certificate de înmatriculare și 63 de plăcuţe de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 17 infracţiuni și indisponibilizate 63 de autovehicule”, se arată într-un comunicat de presă. 

Exemple date de polițiști: 

La data de 7 august 2020, ora 14:10, pe Calea Ferentari, a fost depistată o femeie, de 25 de ani, în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere. A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot pe 7 august, ora 17:50, pe Calea Giuleşti, a fost depistat un bărbat, de 28 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în România, cu număr provizoriu. La testare, s-a constatat prezența Canabisului şi Metamfetaminei, astfel că au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea consumului de substanţe interzise la consum. A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel