Razie împotriva taximetriştilor care refuză curse şi umflă preţurile, în Bucureşti

Mihai Ciobanu / 06 apr 2019 / 14:25 Salveaza PDF Comentarii
Taxi și ”maimuța”. foto ilustrativ, Poliția Română
Taxi și ”maimuța”. foto ilustrativ, Poliția Română

Inspectori din cadrul Direcției Generale de Poliție Locala și Control a Municipiului Bucuresti au efectuat, noaptea trecută, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea și sancționarea taximetriștilor care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.

Inspectori din cadrul Direcției Generale de Poliție Locala și Control a Municipiului Bucureşti au efectuat, noaptea trecută, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea și sancționarea taximetriștilor care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.

Polițiștii locali au acționat în zonele Str. Halelor / Str. Șelari și Calea Victoriei / Splaiul Independenței. Au fost verificate documentele de transport aferente unui număr de 57 autovehicule și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.800 lei, conform Legii 38/2003. Ca măsuri complementare, polițiștii locali au reținut două autorizații de taxi, iar în alte trei cazuri urmeaza să fie sesizate alte autorități de autorizare.

Acțiunea de vineri noapte face parte dintr-un set de măsuri care sunt aplicate in vederea descurajarii taximetristilor de a mai practica tarife preferentiale sau de a refuza curse, nereguli ce sunt aduse, zilnic, de către bucureșteni, informează D.G.P.L.C.M.B.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23