Răzbunarea lui Dorin Cioabă, după ce Elena Udrea "l-a dus cu zăhărelul"

Dorin Cioabă, supărat pe Elena Udrea
Dorin Cioabă, supărat pe Elena Udrea

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor și lider al PADR (Partidul Alianța Democrată a Romilor), anunță măsuri radicale, supărat fiind că președintele PMP, Elena Udrea, nu-i mai răspunde la telefon.

Potrivit HotNews.ro, liderul PADR, Dorin Cioabă, supărat că Elena Udrea nu-i mai răspunde la telefon, a declarat pentru Agerpres că este decis să inițieze discuții despre susținerea la prezidențiale cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, precum și cu liderul PNL, primarul Klaus Iohannis.

Citește și Romii îl scot pe Traian Băsescu din politică

Dorin Coabă îi reproșează Elenei Udrea și faptul că nu au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile europarlamentare: "Nu a semnat. Ne-a dus cu zăhărelul, până la alegeri. La alegeri de aceea i-am boicotat, nu le-am dat voturile și s-a văzut, că se lăudau că iau peste 10% și au luat 6%. Acum eu o să am discuții cu cei care eu cred că vor candida la Președinție: unul este Ponta, care știm sigur că va candida, unul e posibil să fie Iohannis și cu el voi avea o discuție și vedem cine mai scoate capul", a afirmat Dorin Cioabă.

Autointitulatul rege al romilor nu exclude definitiv o colaborare cu PMP, doar că și-o dorește într-un anumit context: negocierile să fie purtate cu Traian Băsescu în calitate de președinte al PMP.

"Cu partidul lui Udrea nu mai vreau să discutăm. Când va ajunge președintele (Traian Băsescu n.r.)  la PMP, atunci stăm de vorbă, dar dacă consideră domnul președinte că este normal ca doamna Elena Udrea să nu îmi mai răspundă la telefon și să mă ducă cu zăhărelul, deci... Deocamdată sunt supărat (pe Elena Udrea n.r.), pentru că ea nu și-a ținut promisiunea pe care a făcut-o, (...) pe lista lor trebuia să fie și un candidat rom pentru europarlamentare, chiar dacă pe un loc neeligibil", a explicat Dorin Cioabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel