Răzbunare sângeroasă: Familie ATACATĂ în Vaslui. Un tânăr a fost UCIS cu SECUREA

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Răzbunare încheiată cu un mort și mai mulți răniți, după ce indivizi din trei comune vasluiene au atacat casele unei familii din satul Horga.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulți indivizi din comunele Zorleni, Banca și Epureni au atacat casele unei familii ai cărei fii, nouă la număr, sunt cunoscuți în zonă sub numele de „frații Dinamită”. În răfuiala cu topoare, săbii și bolovani, un tânăr și-a pierdut viața și mai multe persoane au fost rănite. 

Atacatorii au năvălit, spun surse din sat, cu săbii, bâte și cuțite în curțile a două case ale familiei în cauză. „Frații Dinamită” s-au adunat rapid cu săbii, securi și cuțite și s-a dat „start” la violență. Unul dintre cei implicați, Claudiu I. din comuna Banca, a fost lovit cu o secure în spate și a căzut secerat la pâmânt, fiind constatat, la scurt timp, decesul. 

„Au fost mai multe apeluri la 112 aseară, referitor la acest caz, ultimul fiind la orele 23.41. Am fost sesizați că undeva pe un drum la ieșirea din satul Horga, este un bărbat căzut, posibil decedat. A fost dirijată la fața locului o Ambulanță care a constatat decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, care locuia fără forme legale într-o localitate din județul Vaslui. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat acest caz”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel