Războiul din Uniunea Scriitorilor, acuzații de antisemitism

Scandal la Uniunea Scriitorilor din România.

"Atacăm sub centură, dle N. Manolescu?

De curînd, dl N. Manolescu l-a acuzat de antisemitism și de legionaroidism pe criticul literar Paul Cernat, unul dintre cei care-i contestă legitimitatea dlui Manolescu la conducerea Uniunii Scriitorilor. Acuzația vine după ce tînărul critic Paul Cernat și-a permis să-i atragă atenția lui N.M. asupra ilegalității în care funcționează, ca președinte al USR.

Cu ani în urmă, pentru cei care nu știu, dl N. Manolescu a fost acuzat de antisemitism și, tot pentru cei care nu știu, dl Manolescu e și azi considerat astfel de analiști care n-au nimic personal cu d-sa.

L-am întrebat pe profesorul Michael Shafir, una dintre cele mai importante voci în această privință, ce părere are despre acuzația de antisemitism pe care dl N. Manolescu i-a adus-o lui Paul Cernat: „Dl Paul Cernat nu poate fi acuzat de antisemitism!" mi-a răspuns dl Shafir, precizînd și că de ani de zile nu mai are nici un fel de contact cu Nicolae Manolescu, cel care azi îl denunță ca atisemit pe un coleg de breaslă - asta o spun eu - pe care nu-l poate ataca altfel", a scris Cristian Teodorescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel