Războiul din Caucaz. Erdoğan neagă cu vehemență

erdogan
erdogan

Pe măsură ce conflictul din regiunea Nagorno-Karabakh nu pare să se detensioneze, marile puteri neagă implicarea în conflict.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan neagă trimiterea mercenarilor sirieni în conflictul din Nagorno-Karabakh și critică cu vehemență eforturile grupului Minsk de a soluționa conflictul. 

Într-un discurs adresat parlamentarilor din partidul său de guvernământ, în Parlament, președintele Recep Tayyip Erdoğan a spus că Turcia nu a trimis luptători sirieni în Azerbaidjan, așa cum au afirmat unele rapoarte. Totuși, acesta a adăugat că Turcia a susținut pe deplin aliații azeri. Erdoğan a mai spus că grupul de la Minsk limitează gestionarea conflictului din Nagorno-Karabakh. Acesta a mai punctat că regiunea aparține Azerbaidjanului, potrivit AlJazeera.

Zilele trecute, mai multe surse internaționale au lansat ipoteza că Republica Turcia trimite luptători sirieni în conflictul din Nagorno-Karabakh. Aceștia ar fi folosiți de regimul lui Erdoğan pentru a susține Azerbaidjanul în lupta din regiunea disputată (vezi AICI).

De asemenea, au fost făcute publice și imagini cu aceștia:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel