RĂZBOIUL „apa caldă și căldura”. Firea: Frigușor Ban a scris o compunere dictată de băieții bogați

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gabriela Firea a reacționat după ce primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a acuzat că ea „este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră”.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea l-a numit pe Nicușor Dan „Frigușor Ban” și a spus că acesta „a scris o compunere dictată de băieții bogați de la ELCEN în care ne explică de ce a mintit în campanie că, în prima zi de mandat, va rezolva problema apei calde și a căldurii.”

Firea precizează, în postarea de pe Facebook că „minciuna are picioare scurte”, „iar zilele acestea, în loc să se zbată pentru bucureșteni, el si-a pierdut timpul în campanie pentru Orban.”

Gabriela Firea a mai transmis la adresa lui Nicușor Dan că „a promis că va sta cu “poporul”, dar îi place la masă cu rechinii politici.”

„Fiecare minciună din campanie o va resimți prin toți porii. Pentru că nu poti minti cu nerusinare și să crezi că tu esti desteptul destepților, iar toată lumea e naivă și te crede la nesfârșit pe cuvânt!”, a precizat Firea. 

Frigusor Ban a scris o compunere dictatā de baietii bogati de la ELCEN în care ne explica de ce a mintit în campanie cā,...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 13 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel