Războiul abia începe: Antonescu respinge oferta lui Ponta

Crin Antonescu a declarat, duminică seara,  că așteaptă  rezultatele oficiale. În replică la oferta lui Victor Ponta de a invita din nou PNL în alianța USL, Antonescu a sus că nu va lăsa România pe mâna baronilor roșii, iar liberalii capturați din diferite motive nu pot să substituie voința unui partid care "trăiește din valori și nu din pomeni".

"Comentarii, poziții legate de rezultatul alegerii voi face în momentul în care voi avea rezultatul oficial. Intervenția mea de acum este destinată a afirma câteva lucruri puține, dar foarte ferme în numele PNL", a declarat liderul PNL, duminică seara.  

"Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau să-i asigur pe toți cetățenii României care au votat sau nu, pe toți membrii PNL, pe toți cei care ne-au dat votul astăzi sau altădată, că PNL își va respecta demnitatea, principiile și hotărârile. Că PNL nu ia mită, că PNL este singurul partid, care pe baza principiilor și în virtutea unor valori a fost capabil să părăsească o guvernare și ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puțin călduț într-o guvernare.

PNL, principala forță politică împotriva pesedizării României

Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit-poll-uri și indiferent de rezultatul acestor alegeri. PNL va fi așa cum este deja consacrat, principala forță politică în luptă în continuare și în toamna acestui an împotriva pesedizării României.

PNL va lupta și în 2014 așa cum a făcut-o în 1996, așa cum a făcut-o în 2004 și așa cum a făcut-o în 2012 împotriva tentativei oricui de a instaura un partid-stat la conducerea României.

Citește și: CT Popescu, predicții despre Ponta și Antonescu

Acest război nu s-a terminat, indiferent cât de veseli sun unii astăzi în urma unor exit-poll-uri sau a unor rezultate oficiale așa cum le vom vedea. Bătălia politică a acestui an este o bătălie majoră pentru România, iar opțiunea PNL a fost făcută și este definitivă. În această bătălie, PNL va reprezenta cetățenii împotriva baronilor, va reprezenta dreapta împotriva stângii, va reprezenta speranța și proiectul de occidentizare a României împotriva feudalismului roșu în ediție PSD revăzută și adăugită.

Acest lucru nu-l spune doar Crin Antonescu. Acest lucru îl spun toți liberalii adevărați, iar cei care își închipuie că doi sau trei sau cinci liberali capturați din diferite motive pot să substituie voința unui partid, care de 139 de ani trăiește din valori și nu din pomeni, se înșeală amarnic. Iar războiul care abia a început și nicidecum nu s-a încheiat va dovedi acest lucru", a conchis liderul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel