CT Popescu, predicții despre Ponta și Antonescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele exit-poll-urilor prezentate de institutele de sondare după închiderea urnelor la alegerile europarlamentare 2014.

El consideră că Victor Ponta va avea toate șansele să ajungă președintele României începând cu toamna acestui an, în condițiile în care Opoziția nu va reuși să găsească o formulă comună de candidatură.

"PSD a câștigat aceste alegeri, pentru că Victor Ponta este șef. Dacă într-o lună de zile Opoziția nu reușește să ajungă la o formulă unitară, Victor Ponta este noul președinte al României. Așa, ne-am duce de pomană la vot … Este o predicție rațională", a spus Cristian Tudor Popescu, la Gândul Live, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Alegeri europarlamentare 2014 - Exit-poll-uri la închiderea urnelor: PSD trece de 40%

Jurnalistul a vorbit și despre situația PNL și a președintelui liberal, Crin Antonescu.

"Antonescu mai are posibilitatea să repare printr-un gest toate greșelile de până acum: să își mai folosească influența din partid pentru a-l impune pe Iohannis. Formula cea mai bună ar fi ca Iohannis să fie candidat la Președinție și Crin Antonescu să rămână președintele partidului. Așa ar fi cel mai eficient pentru PNL. Să rămână Antonescu președinte, lingând unde a scuipat, o situație pe care singur și-a creat-o, pentru că Iohannis, cu ambele funcții, nu s-ar descurca", a mai declarat CTP.

Vezi și: Exclusiv: trei scenarii privind acțiunile lui Victor Ponta, după anunțarea rezultatelor exit-poll la europarlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel