Război PSD: Cătălin Ivan este o a doua Elena Udrea

Organizația Partidului Social Democrat Sector 1 se delimitează de declarațiile făcute de Cătălin Ivan referitoare la vizita lui Victor Ponta în SUA.

Dan Tudorache - politicianul care l-a înlocuit pe Cătălin Ivan de la șefia PSD Sector 1 - a făcut anunțul pe pagina sa de Facrebook. Mai mult decât atât, Dan Tudorache spune despre Cătălin Ivan că este o a doua Elena Udrea.

"Organizatia Partidului Social Democrat sector 1 se delimiteaza ferm de afirmatiile europarlamentarului Catalin Ivan referitoare la vizita premierului Victor Ponta in SUA.
Voi propune colegilor din organizatie sa-l sanctionam, conform statutului, cu un avertisment pe domnul Ivan.

Domnul Ivan este, prin declaratiile sale, in totala opozitie cu organizatia noastra. Mai nou este in conflict si cu ceilalti europarlamentari, deci nu putem decat sa ne intrebam in numele cui vorbeste domnul Ivan?!

Bilanț negru al celor zece ani cu Băsescu. Năstase, reproș pentru PSD

Domnul Ivan trebuie sa inteleaga ca partidul care l-a trimis de doua ori la Bruxelles, pe salariu foarte mare si in functie importanta, merita mai mult respect. El nu a fost ales uninominal, nu se reprezinta acolo pe sine si cativa votanti, deci declaratiile sale trebuie sa fie mai echilibrate si mai putin agresive.

Organizatia Partidului Social Democrat sector 1 respecta dreptul la libera exprimare si diversitatea de opinii, dar acestea trebuie sa pastreze o nota de decenta si sa nu dauneze colegilor, mai ales cand le datorezi acestora absolut tot ce ai din punct de vedere politic.

Catalin Ivan este o a doua Elena Udrea - vorbeste despre toate, acuza pe toti, uitand sa-si evalueze propria conduita si propriul discurs", a scris Dan Tudorache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel