Război total Ponta-Băsescu. Cine convoacă CSAT

Războiul din Ucraina a declanșat un război intern, între premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu, care se ceartă pe convocarea CSAT. 

"Luni, la ora 11.00, avem o întâlnire la ministerul Apărării, facem analiza apropó de alocarea resurselor financiare şi după aceea vom cere - eu sunt vicepreşedinte al CSAT - vom cere o discuţie în CSAT pe această temă", a declarat premierul Victor Ponta. 

A adăugat că ultima ședință a fost în 27 martie și "în fiecare zi se întâmplă ceva rău în Ucraina, conflictul se apropie de graniţele noastre, Odessa e la o sută şi ceva de kilometri, şi dacă eşti un lider responsabil şi serios al României nu poţi să zici că am discutat în martie, păi în martie nu mai seamănă nimic cu ce e acum şi dacă preşedintele nu va convoca CSAT, îl vom convoca noi, bineînţeles". 

Președintele Traian Băsescu nu este de acord cu convocarea unei ședințe CSAT pe  tema crizei din Ucraina. El a declarat, la ieșirea dintr-un restaurant, sâmbătă seară, că situaţia Ucrainei "s-a discutat demult, da' (premierul - n.r.) nu şi-a dat seama când". 

Duminică seară, la B1 Tv, președintele a făcut un apel către premier, pentru a nu mai terfeli CSAT. 

VEZI și: Băsescu: Fac apel la Ponta să nu mai terfelească CSAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel