RĂZBOI TOTAL în presă între foști aliați. Andronic: Îl înjură pe Cristoiu, dar era bun când trebuia să încaseze cașcavalul

Este scandal în presă între foști colaboratori de pe vremea lui Traian Băsescu!

Este vorba despre Dan Andronic care a reacționat, pe Facebook, după replicile de vineri seară de la B1 TV. Jurnalistul i-a dat un răspuns lui Sabin Orcan.

”Sabin Borcan. Un ziarist căruia îi este rușine cu numele tatălui. Așa că și-a zis Orcan. A păpat salariu de vreo 3-4.000 de euro de la "penalul" Patriciu, a sărit pe 10.000 de euro la "penalul" Adamescu, după care și-a găsit un culcuș bun sub umbrela unui brand. Sponsorizat de câțiva "penali".

Pe vremea când era la România Liberă, în loc să-și plătească oamenii, își cumpăra mașină. Pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi (știți că el este mare luptător împotriva corupție!) sau mă ruga să nu publicăm materiale care puteau aduce prejudicii patronilor săi. Îl împingea onestitatea de la spate.

Fiind un mare caracter, când a plecat de la România Liberă a lăsat o mare parte a oamenilor neplătiți, a furat toată redacția, inclusiv omul de la DTP, ca să înceapă proiectul "Newsweek". Finanțat din proiecte speciale, așa cum se laudă ca fraierul pe FB.

Seminar la Londra

Știți ce înseamnă proiecte speciale? Șpagă mascată... Mai am de făcut o singură precizare. Am spus la un moment dat că i-a intrat în grațiile lui Alexander Adamescu când a organizat un seminar la Londra în care denunța abuzurile DNA.

A încercat să-l racoleze și pe Traian Băsescu. A fost refuzat, deși i-a promis că-i plătește toate cheltuielile. Vă dați seama câtă minte are? Să vorbești așa cu Băsescu...

Un amănunt pe care l-am aflat zilele trecute este că același lucru l-a încercat și cu Ion Cristoiu. Pe care acum îl înjură pe toate posturile TV, îl face securist, etc. Cristoiu era bun când trebuia să încaseze cașcavalul...”, a scris Dan Andronic cu referire la Sabin Orcan.

VEZI ȘI: Eugen Nicolicea și Codrin Ștefănescu, hărțuiți. Chirieac, semnal de alarmă

 

Dezvăluire la Realitatea TV: DNA este neconstituțională!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel