Război total în CNA. Laura Georgescu, amenințată cu plângere penală

Valentin Jucan amenință că va face o plângere penală împotriva Laurei Georgescu, pe care o acuză că a făcut ”declarații lipsite de adevăr”.

”Ca urmare a declarațiilor profund iresponsabile și în totalitate lipsite de adevar ale președintelui Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, făcute în cadrul conferinței de presă din data de 18 februarie 2014 pe care a organizat-o ca reacție la protestul meu "libertatea presei, înlănțuită", astăzi, 21 februarie 2014, prin intermediul unui executor judecătoresc, am înaintat președintelui Consiliului o solicitare de clarificare a afirmațiilor dânsei cu privire la persoana mea.

Am ales această cale de comunicare pentru a mă asigura că solicitarea mea nu mai este "pierdută" sau "neînregistrată", așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori. De asemenea, această formă de comunicare reprezintă un prim pas în acțiunea civilă sau penală care va fi formulată împotriva președintelui CNA, în funcție de răspunsul pe care îl voi primi.

Consider că este inacceptabil abuzul de funcție promovat de președintele Consiliului în relația presa, cu alți membri ai CNA și funcționari publici. Dorința permanentă de răzbunare și control absolut a instituției nu poate continua la nesfârșit„, se arată într-un comunicat de presă emis de Valentin Jucan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel