EXCLUSIV  Război supermarketuri, faza șoareci. Zvorişteanu: Metode greu de imaginat pentru a face praf concurența

Ovidiu Zvorișteanu, directorul DSVSA Bucureşti, a dezvăluit metodele pe care le folosesc unii comercianţi în încercarea de a-şi discredita concurenţa. 

Ovidiu Zvorișteanu, directorul DSVSA Bucureşti, a vorbit în cadrul emisiunii "Jungla urbană", la DC News, despre modul în care au evoluat lucrurile în ultimii ani în domeniul alimentar. Potrivit acestuia, situaţia s-a îmbunătăţit la nivelul calităţii produselor şi serviciilor oferite de comercianţi, graţie şi faptului că oamenii au, acum, posibilitatea de a semnala mult mai facil cazurile problematice. 

“Eu lucrez de 18 ani în sistemul sanitar-veterinar. Pe parcursul acestor 18 ani lucrurile au evoluat în bine. DSV Bucureşti, cu 150 de angajaţi, chiar nu poate fi peste tot. Este şi meritul operatorilor economici care au conştientizat că, dacă vor să-şi păstreze afacerea, trebuie să-şi îmbunătăţească activitatea, să ia în serios legislaţia. La acest lucru contribuie şi clienţii care au acum metode foarte rapide de a semnala nereguli. Chiar venind spre emisiune am auzit despre cazul unui cetăţean care, aşteptând la coadă la covrigi, a văzut şi filmat un şoricel care se plimba prin vitrină”, a declarat Ovidiu Zvorișteanu , directorul DSVSA Bucureşti.

Războaie economice între comercianţi

În ceea ce priveşte cazul relatat recent în presă, în care pe parcursul a câtorva zile, au fost filmaţi şoareci în vitrinele aceluiaşi lanţ de magazine din oraşe diferite, fiind vehiculată informaţia potrivit cărora ar fi fost vorba despre un act premeditat, Ovidiu Zvorișteanu a declarat:

“Din păcate se întâmplă şi astfel de lucruri (n.r. – războaie economice) şi la nivel de supermarketuri şi la nivel de magazine mai mici. Noi încercăm să menţinem echilibrul, nu vrem să fim angrenaţi în războaie economice. Rostul nostru este să menţinem sănătatea publică. Sunt tot felul de societăţi care-şi înţeapă marfa unul altuia, situaţii greu de imaginat pentru cineva care e în afara meciului câte metode găsesc ca să-şi discrediteze concurenţa.”

Declaraţia lui Ovidiu Zvorişteanu aici:

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel