RĂZBOI Siria. Assad - Putin, întrevedere. Felicitări din partea Rusiei

assad putin
assad putin

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu președintele sirian Bashar al-Assad în stațiunea Soci, în sud-vestul Rusiei, cu două zile înaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria.

"Vladimir Putin a purtat negocieri cu președintele sirian Bashar al-Assad, care s-a deplasat în Rusia pentru o vizită de lucru", a precizat Kremlinul într-un comunicat, scrie Agerpres, potrivit Reuters, adăugând că cei doi lideri au discutat despre lupta împotriva terorismului și perspectivele unui acord politic în Siria.

Liderul de la Kremlin l-a felicitat pe Assad pentru rezultatele sale în lupta împotriva terorismului, se menționează în comunicat.

Conform unor imagini transmise de televiziune rusă, Assad le-a mulțumit lui Putin, ministrului rus al apărării și șefului Statului Major al Rusiei pentru sprijinul lor în Siria.

Putin a afirmat de asemenea că, după întâlnirea cu Assad, intenționează să discute cu emirul Qatarului, cu președintele american Donald Trump și cu liderii din Orientul Mijlociu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel