Război Rusia - Ucraina. Critici pentru Maria Sharapova

Foto Pexels
Foto Pexels

Maria Sharapova a fost criticată pentru că ar fi minimalizat conflictul actual dintre Rusia și Ucraina.

De cinci ori campioană de Grand Slam, Maria Sharapova a postat pe Instagram un mesaj în care a transmis: „Cu fiecare zi care trece, sunt din ce în ce mai dezamăgită și profund întristată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de această escaladare a crizei din Ucraina. Fac o donație pentru fondul de ajutor de criză al organizației Save the Children, o organizație care lucrează neobosit pentru a furniza alimente, apă și kituri de ajutor pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie. Vă rog să vă alăturați demersului mei prin a face o donație. Mă rog pentru PACE și trimit dragostea și sprijinul meu tuturor celor afectați.”

Criticii s-au grăbit să sublinieze în comentarii că nu a menționat invazia Rusiei în Ucraina ca fiind „război", ci a ales să o eticheteze drept „criza din Ucraina”.

Sharapova nu a răspuns la niciuna dintre aceste critici.

Citește și / Joe Biden nu are „niciun plan” să viziteze Ucraina, săptămâna viitoare

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a spus că nu există „niciun plan” ca președintele Joe Biden să călătorească în Ucraina, săptămâna viitoare.

„Călătoria se va concentra pe continuarea mobilizării lumii în sprijinul poporului ucrainean și împotriva invaziei președintelui Putin în Ucraina, dar nu există planuri de a călători în Ucraina”, a transmis Jen Psaki pe Twitter.

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a declarat, sâmbătă, la CNN, că o vizită a lui Joe Biden în Ucraina ar fi un „simbol al solidarității noastre”.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, este convins că, dacă țara sa ar fi fost admisă în NATO, atunci Rusia nu ar fi invadat Ucraina. De asemenea, președintele Ucrainei a spus că este pregătit să negocieze cu președintele Vladimir Putin.

„Dacă am fi fost membru NATO, nu ar fi început acest război. Mi-ar plăcea să primesc garanții de securitate pentru țara mea, pentru poporul meu”, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski la CNN.

De asemenea, președintele Volodimir Zelenski a declarat că este recunoscător pentru ajutorul oferit de NATO de când a început invazia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel