Război Raluca Turcan - Elena Udrea: Nu toți pot fi cumpărați

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan respinge acuzațiile Elenei Udrea, spune că își va construi cariera așa cum a făcut-o până acum și subliniază că nu toți oamenii pot fi cumpărați.

Elena Udrea a declarat într-un interviu acordat miercuri că soții Turcan se numără între politicienii finanțați de oameni cu probleme penale. Deputatul Raluca Turcan, care în urmă cu puțin ani lăuda cariera politică a Elenei Udrea, dezminte spusele fostului ministri și îi transmite că "nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta".

Udrea a dat nume: soții Turcan, Oreste Teodorescu

 „Raluca Turcan, un alt nume, Valeriu Turcan. Dl. Rizea de la PSD. Asta din ce am văzut aseară, dar am destui! Dl. Oreste Teodorescu, jurnalist sau ce-o fi dânsul! Mai este un domn, nu îmi amintesc acum cum îl cheamă, dar este toată ziua pe la televizor!", a mai spus Elena Udrea la B1Tv.

"Clarificare

Am urmărit toate comentariile pentru că mă interesează percepția oamenilor asupra acestei mizerii generalizate declanșată de Udrea.

Am realizat că trebuie să fiu mult mai tranșantă:

Nu am luat niciodată un leu pentru mine sau familia mea de la Dorin Cocoș.
Nu am avut niciodată finanțare în campaniile electorale de la Dorin Cocoș.
Kill Bill este un film celebru în care personajul principal îi omoară pe toți, oameni nevinovați, parteneri, adversari și, în final, chiar și pe mentorul lui.
Toată viața, de când am pășit în școală până în politică, m-am străduit să fac lucrurile corect, profesionist și cu multă carte. Dacă alții și-au construit cariera altfel, e problema lor.
Încercarea de a-i convinge pe oameni că toți politicienii sunt la fel e o prostie. Unii au învățat și s-au pregătit, alții probabil că și-au cumpărat locurile. Nu e treaba mea, și voi continua să-mi construiesc cariera politică așa cum am făcut-o și până acum. Cu seriozitate, decență și profesionalis
Pur și simplu, nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta", a scris Turcan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel