Udrea, declarații BOMBĂ! Ce nume mari de politicieni și jurnaliști a dat

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, la B1TV, că va face declarații în Plenul Parlamentului pentru a demasca mai multe personaje cheie din dosarul său, după ce procurorii DNA au cerut arestarea sa preventivă.

„Înțeleg acum, DNA-ul vine cu o nouă acuzație, de luare de mită, și din ce am văzut, din documentele care au apărut public, asearaă, în dosarul angajaților din minister, cei care au scăpat la limită de arest preventiv, din ce am văzut acolo, se formulează acuzarea de luate d emită, la dresa secretarului general al ministerului, deci cineva iplicat în dosr, pentru lucrul acesta. Pentru că o firmă ar fi sponsorizat firma care a organizat gala Bute!Deci nu că cineva din minister ar fi luat bani. Nu că Elena udrea ar fi luat bani! că că o firmă ar fi sponsorizat firma care a organizat Gala Bute”, a explicat Elena Udrea.

„Nimeni nu poate contesta relația dintre dl. Coldea și dna. Kovesi! Nimeni nu poate contesta această relație”, explică elen audrea. „Sunt judecători și sun tprocurori care spun că iau decizii sub presiune și de frica SRI-ului”, susține aceasta.

„În mod cert voi avea o expunere în fața Parlamentului care este format din oameni cu bune și cu rele, care au votul poporului, puterea trebuie să exercite transparent. eu voi avea o expunere în fața acestui for în care voi spune tot ce se întâmplă în România în acest moment. tot mai am timp să spun toate lucrurile pe care le știu, până se va întâmpla arestul preventiv, dacă se va întâmpla”, a spus Udrea.

„Indiferent dacă Elena Udrea a greșit sau nu, ce se întâmplă acum este lupta mea cu generalul Coldea. Patru ani de zile nu am fost solicitată să dau nicio declarație. De patru zile apar acuzații peste acuzații. Nimeni nu contestă relația foarte bună pe care o are Kovesi cu Coldea”, a completat deputatul.

„Puterea corupe, un om care vrea să dețină toată puterea, pentru că deține secretele tuturor, poate devia activitatea tuturor instituțiilor. Eu nu acuz cu nimic SRI-ul, vorbesc de lucrurile pe care un om, general SRI, le face în acest moment”, a adăugat Elena Udrea.

Ce nume a dat Elena Udrea

„Raluca Turcan, un alt nume, Valeriu Turcan. Dl. Rizea de la PSD. Asta din ce am văzut aseară, dar am destui! Dl. Oreste Teodorescu, jurnalist sau ce-o fi dânsul! Mai este un domn, nu îmi amintesc acum cum îl cheamă, dar este toată ziua pe la televizor!”, a mai spus Elena Udrea la B1Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel