EXCLUSIV  Război primărie-Armată. Amenzi în serie

 Pensii
Pensii

Baze sportive şi militare în paragină, într-un Bucureşti în care nevoia de spaţii de recreere şi de alte astfel de facilităţi este stringentă.

Într-o capitală în care nevoia de spaţii de recreere, de spaţii de parcare şi de alte astfel de facilităţi este stringentă, hectare întregi de terenuri şi clădiri aparţinând ministerelor Tineretului, Educaţiei sau Apărării sunt abandonate. În loc să fie predate primăriilor de sector care să le poată exploata în beneficiul bucureştenilor, acestea sunt năpădite de buruieni şi chiar transformate în adevărate gropi de gunoi. 

Despre această situaţie şi despre soluţiile pentru ca administraţia să poată prelua aceste obiective a vorbit, la DC News, Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

"Am dat amenzi MTS pentru că pe raza Sectorului 4 sunt baze sportive pur şi simplu abandonate, inclusiv pentru ambrozie. Vorbim despre o bază sportivă emblematică pentru Sectorul 4, aflată pe Şoseaua Olteniţei, renumită pentru terenurile de tenis pe care le are. Avea un caracter unic în Bucureşti dar, din raţiuni ce-mi scapă, s-a transformat într-un maidan.

Amenzile sunt de ordinul zecilor de mii de lei cu care amendăm, dar finalitatea lipseşte în astfel de demersuri pentru că amendăm şi nu se întâmplă nimic. Ar trebui să putem lua alte măsuri, să putem intra pentru a curăţa acolo, lucru pe care nu-l putem face pentru că sunt terenuri private sau ale altor instituţii ale statului.

Am promisiunea că, în cel mai scurt timp, bazele sportive  aparţinând Ministerului Tineretului şi Sportului, respectiv Ministerului Educaţiei vor trece în administrarea primăriilor de sector. Avem şi baze militare abandonate. Sunt patru în sectorul nostru. […] Nu înţeleg această dorinţă de a păstra în patrimoniu lucruri de care nu ai cum să te ocupi", a declarat primarul Daniel Băluţă. 

VEZI DECLARAŢIA PRIMARULUI DANIEL BĂLUŢĂ AICI:

 

Urmăreşte întreaga emisiune aici. 


Vezi şi:De ce conduce PSD Capitala. PNL, greșeală dezvăluită din USR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel