Război pe scena politică. Oana Stancu și Mugur Ciuvică, replici vehemente

Radu Tudor, Oana Stancu şi Mugur Ciuvică au avut o dezbatere, la Antena 3, despre războiul nesfârşit din politica românească.

Ideea schimbării guvernului a fost dezbătută, duminică, la "Punctul de întâlnire".

Vin miniştrii PDL în locul Guvernului Ponta? Vezi ce spun jurnalişti despre războiul Klaus Iohannis - Victor Ponta.

"Doamna Alina Gorghiu nu face niciun angajament electoratului când spune că Victor Ponta trebuie să își dea demisia. Sunt de acord cu faptul că opoziția vrea să preia guvernarea. Este un lucru normal, dar în momentul doi trebuie să spui cu cine vrei să preiei guvernarea și trebuie să zici ce vrei să faci. Eu nu am auzit din partea liderilor PNL până acum niciun angajament în relația cu electoratul. Am auzit doar că trebuie să plece actualul guvern. Ce se petrece dintotdeauna în România - și este unul dintre motivele cele mai importante pentru care electoratul a fost demobilizat atâția ani – este faptul că politicienii nu au niciun fel de cuvânt și nu își respectă angajamentele. Iată ce se întâmplă acum cu Codul Fiscal. Este în interesul oamenilor ca PNL să-și retragă votul dat în trecut sau nu este?", a spus Oana Stancu.

Replica lui Mugur Ciuvică

"Efortul de a-l demoniza pe Victor Ponta este necredibil, dar pot să-l înțeleg pentru că este un efort propagandistic purtat de adversarii săi politici. Propagandiștii nu au foarte multă audiență, iar politicienii țipă. Nu știu cine va veni în locul lui Victor Ponta, dar se va întâmpla ceva rău. (...) Vom avea un guvern Băsescu 2 în mod clar. Lucrurile vor fi horror, zic eu. Dacă acest lucru se va întâmpla în urma unor alegeri, asta-i viața. Dacă lumea alege, asta vom avea cu toții. Eu sper să rămânem cu guvernul Ponta - pentru că a fost un guvern decent - și după alegeri... vom vedea ce iese ", a zis și Mugur Ciuvică.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: Mi-e teamă că mult discutatul Cod Fiscal nu va mai trece a doua oară prin Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel