Război mocnit la vârful PSD! Reacția unui lider acuzat de trădare de un coleg - EXCLUSIV

Președintele interimar al Organizației PSD Sector 1, Dan Tudorache, a reacționat după mesajul în care secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, l-a acuzat, fără să-l nominalizeze direct, de trădare.

Vezi aici detalii despre mesajul lui Codrin Ștefănescu: Lider PSD: ”Cine te vinde la colț de stradă?” Numele, rostit pe față în partid

Dan Tudorache a relatat pentru DCNews evoluția faptelor care au condus la reacția lui Codrin Ștefănescu la adresa lui și a subliniat că nu își poate explica supărararea secretarului general adjunct al partidului. El a refuzat însă să-i dea o replică lui Codrin Ștefănescu.

”Eu pot să vă spun ce s-a întâmplat în realitate și cum s-a ajuns la acest diferend, că eu nu pot să comentez ce are el (n.r. - Codrin Ștefănescu) în minte.  

Deci a fost convocată o ședință a Organizației București de dna președinte Andronescu și dl președinte executiv Robert Negoiță. Dl Codrin Ștefănescu, fiind secretarul organizației, i-a convocat pe câțiva dintre colegi, printre care m-am aflat și eu și cu Gabi Mutu, președinte la Sectorul 6, și ne-a spus că e bine să nu mergem la ședință, că așa consideră el, că a vorbit și cu Liviu Dragnea și că e mai bine să boicotăm ședința.

Noi, eu cu Gabi Mutu, am rămas surprinși, după care l-am sunat pe Liviu Dragnea, care e președintele interimar. Liviu Dragnea ne-a spus clar: 'Duceți-vă la ședință! Cum să nu vă duceți la o ședință covocată de președinta organizației?'. După care, noi doi am plecat și ne-am dus la ședință, lucru care l-a enervat la culme pe Codrin Ștefănescu și a zis că l-am trădat. Am plecat de la o întâlnire cu el și am mers la ședință. Așa a hotărât președintele partidului. Și de aici a început toată nebunia. Nu văd care-i trădarea. Asta e realitatea. Ce a scris el acolo e pură fabulație”, a declarat Dan Tudorache.

Citește și: Liviu Dragnea îl taxează pe Victor Ponta: "Nu mi-a picat foarte bine"

Liderul interimar al social-democraților din Sectorul 1 a precizat că ”pentru mine, comportamentul lui este inexplicabil”.

”L-am deranjat că m-am dus la acea ședință și că nu am ascultat, cu ghilimelele de rigoare, eu și cu Gabi Mutu, să nu ne ducem. Nu l-am ascultat pe el și l-am ascultat pe Liviu Dragnea. De fapt asta era. Că de ce l-am sunat pe Liviu Dragnea, că trebuia să avem încredere în el. Nu, ce spune el nu era normal. Nu e normal să boicotezi o ședință a unui președinte de organizație. Punct”, a continuat deputatul PSD.

”N-are logică! E un orgoliu prost înțeles. Pentru mine este o surpriză neplăcută comportamentul lui”, a conchis Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel