Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea îl taxează pe Victor Ponta: ”Nu mi-a picat foarte bine”

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat deranjat de faptul că Victor Ponta a susținut-o pe Rovana Plumb, în detrimentul său, în lupta pentru conducerea interimară a social-democraților.

Prezent miercuri seară în platoul Digi 24, Liviu Dragnea a transmis că ”nu i-a picat foarte bine” susținerea lui Victor Ponta pentru Rovana Plumb și a adăugat că și-ar fi dorit ca premierul să îl voteze, ”pentru a-i justifica toată activitatea și prietenia pentru el în ultimii cinci ani și jumătate”.

”Cum a picat pentru dvs faptul că Victor Ponta a susținut pe altcineva pentru interimat?”, a fost întrebat liderul interimar al social-democraților.

”Nu mi-a picat foarte bine, nu pentru că m-ar fi afectat la vot. Nu mi-a picat foarte bine pentru că eu am crezut că era firesc ca el să mă susțină pe mine. Dar, pentru că atunci când a delegat de la Istanbul atribuțiile președintelui către Rovana Plumb, care era președinta Consiliului Național, probabil că a vrut să rămână tot în sensul ăsta și poate din inerție sau din alt motiv a susținut-o în continuare.

Eu mi-aș fi dorit să mă voteze, pentru a-mi justifica mie toată activitatea mea și prietenia mea pentru el în ultimii cinci ani și jumătate. Dar eu am trecut peste asta, o fi avut motivele lui”, a răspuns Liviu Dragnea.

Vezi și: Ponta rupe tăcerea! De ce nu l-a susținut pe Dragnea în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel