Urmărește emisiunea live


Război la CNA! Jucan sare la gâtul Laurei Georgescu: ”Nu am știut de Premiile CNA. Președintele acționează în nume propriu”

alexandru-valentin-jucan-dcnews_639x426
alexandru-valentin-jucan-dcnews_639x426

Valentin Jucan sare la gâtul Laurei Georgescu, președintele CNA, acuzând-o că acționează în nume propriu, fără consultarea membrilor.

Biroul de comunicare al CNA a trimis, marți, 10 decembrie, o invitație presei pentru a participa la ”Premiile CNA”, un eveniment în care consiliul premiază televiziunile și posturile de radio.

Consiliul Naţional al Audiovizualului vă invită la evenimentul „Premiile CNA”, ce va avea loc miercuri, 11 decembrie 2013, ora 14.00, la sediul său din Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Sala „Ralu Filip”.

Evenimentul este dedicat radiodifuzorilor licenţiaţi în România. În 2013, CNA şi-a propus să se implice mai mult în educarea gusturilor publicului, să crească transparenţa instituţională prin apropierea de public şi totodată să premieze radiodifuzorii care au contribuit la creşterea calităţii programelor.

„La final de an, dorim să ne ţinem promisiunea făcută în ianuarie. Am spus atunci că un maxim de eficienţă este un an fără amenzi şi că CNA va acorda premii de excelenţă televiziunilor şi radiourilor care înţeleg să-şi asume respectarea reglementărilor legale şi care fac ceva pentru educarea gusturilor publicului”, Preşedinte Laura Georgescu

În cadrul evenimentului va avea loc ceremonia de înmânare a Trofeelor şi a Diplomelor de Excelenţă posturilor de radio si televiziune.

Vom premia excelenţa în audiovizual şi vă invităm să fiţi alături de noi.

Valentin Jucan, membru CNA, a transmis, la rândul său, un comunicat în care îndeamnă presa să nu dea curs invitației pentru că ”Premiile CNA” nu reprezintă voința consiliului.

ÎN VEDEREA PROTEJĂRII INTEGRITĂŢII IMAGINII PUBLICE A POSTULUI PE CARE ÎL REPREZENTAŢI, DORESC SĂ FAC URMĂTOARELE PRECIZĂRI:

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, doamna Laura Georgescu, a transmis presei, astăzi, 10 decembrie 2013, o invitaţie la un eveniment care va fi organizat mâine, la sediul C.N.A. Este vorba despre ceremonia de înmânare a “trofeelor” şi “diplomelor de excelenţă”, posturilor de radio şi televiziune.

Acţiunea pe care preşedintele C.N.A. o organizează nu este ca urmare a unui consens al membrilor Consiliului şi nici nu este susţinută de criterii bazate pe valori agreate în comun. Mai mult, majoritatea membrilor nu au avut cunoştinţă de acest demers, prin urmare nu au fost consultaţi. Cu atât mai puţin este cunoscut cine va fi premiat şi de ce.

Invitaţia adresată dumneavoastră astăzi, prin intermediul Biroului de Comunicare şi Relaţii cu Publicul al C.N.A., este doar un act unilateral al doamnei Georgescu, în nume propriu, nereprezentând voinţa Consiliului în ansamblu.

În concluzie, participarea dumneavoastră la “festivitatea” menţionată şi “premiile” ce vor fi decernate nu pot beneficia de “rangul” unui gest oficial al unei instituţii publice, cu atât mai puţin în numele Consiliului Naţional al Audiovizualului. Consider că tabloul premiilor deja câştigate de postul dumneavoastră nu merită umbrit de un gest fără legitimitate.

Laura Georgescu nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel