RĂZBOI între Trump și primarul Londrei: Informații despre vizita oficială a președintelui

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a afirmat marți că nu există nici un motiv pentru a anula vizita de stat a președintelui SUA, Donald Trump, în Marea Britanie, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Scandalul dintre cei doi diplomați a început după ce liderul de la Casa Albă a criticat răspunsul primarului Londrei, Sadiq Khan, la atacul de pe London Bridge.

Trump l-a criticat pe Khan pe Twitter, acuzându-l că a oferit o scuză patetică spunând că londonezii nu ar trebui să fie alarmați văzând forțe suplimentare de poliție pe străzile capitalei ca urmare a atacului soldat cu șapte morți și zeci de răniți.

Khan are tot dreptul să spună ceea ce a spus pentru a-i liniști pe oamenii din orașul său în legătură cu prezența polițiștilor înarmați pe străzi, a declarat Johnson într-un interviu la radio BBC, după ce a fost întrebat dacă ar trebui anulată vizita de stat a lui Trump în regat.

Invitația a fost făcută și a fost acceptată, și eu nu văd nici un motiv de a schimba aceasta, dar, în legătură cu ceea ce a spus Khan despre asigurările date oamenilor din Londra, cred că el a avut tot dreptul de a vorbi în modul cum a făcut-o, a afirmat Johnson, precizând că nu dorește să intre în disputa dintre cei doi, Trump și Khan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel