Război între fermieri și supermarketuri

Reprezentanţii asociaţiilor producătorilor agricoli din sectorul zootehnic s-au plâns joi ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, aflat în judeţul Sibiu, că supermarketurile nu mai taxează servicii, ci cer discounturi mai mari.

Ministrul Achim Irimescu a spus că va face 'un grup de lucru urgent', din care va face parte şi Ministerul Justiţiei, 'pentru a clarifica lucrurile'.

'Vom face un grup de lucru urgent şi vom include şi alte ministere. De exemplu, Consiliul Concurentei şi Ministerul Justiţiei pentru a clarifica lucrurile, pentru că Ministerul Agriculturii are două lucruri de clarificat, lanţul scurt de aprovizionare plus partea cu 51 %. Supermarketurile reclamă şi alte aspecte, care le pun probleme. De exemplu, în sală s-a afirmat că supermarketurile nu mai taxează servicii, ci cer discounturi mai mari', a afirmat Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii a discutat joi, în comuna Cristian, judeţul Sibiu, cu mai mulţi reprezentanţi ai fermierilor şi despre Legea privind comercializarea în supermarketuri a produselor româneşti în proporţie de 51%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel