Război între fermieri și supermarketuri

Reprezentanţii asociaţiilor producătorilor agricoli din sectorul zootehnic s-au plâns joi ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, aflat în judeţul Sibiu, că supermarketurile nu mai taxează servicii, ci cer discounturi mai mari.

Ministrul Achim Irimescu a spus că va face 'un grup de lucru urgent', din care va face parte şi Ministerul Justiţiei, 'pentru a clarifica lucrurile'.

'Vom face un grup de lucru urgent şi vom include şi alte ministere. De exemplu, Consiliul Concurentei şi Ministerul Justiţiei pentru a clarifica lucrurile, pentru că Ministerul Agriculturii are două lucruri de clarificat, lanţul scurt de aprovizionare plus partea cu 51 %. Supermarketurile reclamă şi alte aspecte, care le pun probleme. De exemplu, în sală s-a afirmat că supermarketurile nu mai taxează servicii, ci cer discounturi mai mari', a afirmat Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii a discutat joi, în comuna Cristian, judeţul Sibiu, cu mai mulţi reprezentanţi ai fermierilor şi despre Legea privind comercializarea în supermarketuri a produselor româneşti în proporţie de 51%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel