Război DIICOT- Corpul de control al premierului, în cazul Hexi Pharma

Șeful Corpului de Control al Guvernului, Valentin Mircea, reacționază dur după ce procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a explicat în urmă cu o zi de ce procurorii nu au făcut verificări în legătură cu o plângere depusă împotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea.

„O scuză penibilă a șefului DIICOT. Am lucrat cinci ani în Consiliul Concurenței, iar acum conduc o structură de control administrativ. Și înainte, și în prezent, am primit și primesc orice informație utilă, care denotă o situație ce trebuie investigată, chiar dacă aceasta este scrisă pe o coajă de copac.

Probabil că plângerea privind Hexi Pharma nu avea nici timbru și nu era pusă în dosar cu șină", a scris Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook, potrivit evz.ro.

Citește și: De ce nu a verificat DIICOT o plângere împotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii nu au făcut verificări în legătură cu o plângere depusă împotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plângere nu îndeplinea elementele obligatorii prevăzute de Codul de procedură penală și astfel a fost restituită petiționarului, a declarat miercuri Daniel Horodniceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel