RATB va repara autovehiculele defecte începând cu jumătatea lunii iunie

Regia Autonomă de Transport București (RATB) va demara din a doua jumătate a lunii iunie programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse în prezent în circulație, a anunțat, marți, RATB.

"Având în vedere finalizarea procedurilor de achiziționare a pieselor de schimb necesare, începând din a doua jumătate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezintă defecțiuni și care în prezent sunt imobilizate. În acest context, prioritatea maximă a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare și întreținere a parcului circulant, astfel încât să putem acoperi în mod corespunzător cererea pe toate liniile și să oferim condiții mai bune de transport călătorilor noștri", precizează RATB.

RATB asigură călătorii că toate mijloacele de transport aflate în acest moment în circulație în rețeaua RATB îndeplinesc standardele de siguranță impuse de legislația în vigoare și au reviziile tehnice efectuate.

Potrivit datelor RATB, la ora actuală în București se află în circulație 767 de autobuze, 280 de tramvaie și 180 de troleibuze, însă foarte multe vehicule rămân în garaj din cauza lipsei pieselor de schimb și a subansamblelor. Prin achiziționarea acestor piese de schimb regia ar putea scoate în circulație cel puțin 835 de autobuze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel