RATB, nouă linie de autobuze pentru locuitorii din Jilava

Irina Constantin / 02 iun 2017 / 16:04 Salveaza PDF Comentarii

RATB înființează o nouă linie de autobuz. 

De marţi, 6 iunie, va circula linia 425 de autobuze, care va asigura transportul călătorilor între comuna Jilava şi terminalul ”CFR Progresul” din Bucureşti, a anunţat vineri regia pe site-ul propriu.

Deschiderea acestei linii preorăşeneşti se realizează în baza contractului de transport public încheiat între RATB şi Primăria comunei Jilava.

Autobuzele liniei 425 vor circula între terminalele ”CFR Progresul” şi ”Bumbăcăria Jilava”, pe traseul: Şoseaua Giurgiului, străzile Ungureni, Gării, comuna Jilava.

[citeste si]

Tariful unei călătorii pe liniile preorăşeneşti este stabilit la 1,50 de lei. Aceasta este cea de a 20-a linie preorăşenească asigurată de RATB, iar numărul localităţilor pentru care RATB asigură transportul către Capitala va ajunge la 15. În data de 22 mai, RATB a deschis linia 418 care asigură transportul călătorilor între comuna Berceni şi staţia Romprim din sudul Capitalei, aflândus-se în discuţii şi cu alte localităţi pentru înfiinţarea de noi linii, printre care Pantelimon şi Chiajna. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29