Rața care face surf, senzație pe internet. N-ai mai văzut așa ceva, imaginile au devenit VIRALE / VIDEO

captură foto
captură foto

O rață iubește la nebunie să se bălăcească în apă, iar imaginile cu ea făcând surf fac înconjurul lumii.

A fost botezată simplu Rața și face senzație pe o plajă din Australia. Clipurile cu ea fac mii de vizualizări, iar oamenii se declaraă de-a dreptul încântați de pasiunea păsării.

„O spun cu mâna pe inimă, e singura rață de acest gen din lume. Numele meu e Kate Miller, iar aceasta e rața noastră, animal de companie, pe care am botezat-o afectuos... Rața.”, a declarat stăpâna raței. 

„Pur și simplu, am venit cu toții la plajă, fiindcă asta face familia noastră. Mai pluteam pe câte un val, iar ea ne-a urmat exemplul și și-a dat seama că e amuzant, așa că a vrut să facă asta”, a povestit Kate Miller cum a început atracția Raței pentru surf.

„Atunci când obosește, se urcă pe placa de surf a cuiva, își trage sufletul și apoi sare înapoi în apă. Dacă e o zi bună, fără vânt, poate să stea acolo chiar și două ore”, a spus Tom Thomson, coproprietar al raței.

„Cred sincer că atunci când deschidem flaconul cu loțiune de plajă, o poate mirosi și apoi o vedem alergând în cerc prin curte ca și cum ar spune: Da, da! Mergem la plajă! Mergem la plajă! Toată lumea e uimită la vederea ei, atrage mereu oameni în jurul său. Sunt oameni care vin la plajă doar ca să vadă rața”,  a mai precizat Kate Miller pentru Daily Mail

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel