RĂSTURNARE de SITUAȚIE la casele de pariuri. Cine este favorit să câștige alegerile în SUA

Pe măsură ce voturile din statele-cheie sunt numărate, casele de pariuri au făcut din nou rocada între cei doi candidați. Iată cine este favorit în acest moment.

Casele de pariuri au făcut din nou rocada între cei doi candidați. Astfel, pe site-ul uneia dintre acestea, în momentul de față, Donald Trump este cotat cu 2.0, în timp ce, contracandidatul său, Joe Biden, cu 1.8. (Vezi AICI)

Noile cote ar putea fi rezultate ca urmare a avantajului pe care Joe Biden l-a câștigat în ultimele ore în Wisconsin. Conform informațiilor, candidatul democrat are un plus de 8000 de voturi față de Donald Trump (mai multe detalii AICI). Rezultatele din cele trei state din zona marilor lacuri (swing-states), sunt cele mai așteptate. acestea pot înclina balanța în favoarea unuia dintre cei candidați și îi poate aduce cei 270 de electori. 

Deși pare că pierde în Wisconsin, Trump își menține un avans consistent, de aproape 700.000 de voturi în Pennsylvania și de 200.000 de voturi în Michigan. Totodată, sunt așteptate rezultatele din Georgia, acolo unde Trump are un avans de 100.000 de voturi și din Carolina de Nord, unde are peste 80.000 de voturi în fața candidatului democrat.

CITEȘTE ȘI: Joe Biden ar putea fi primul președinte al SUA care a VIZITAT această țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel