Răsturnare de situație în cazul gemenilor din Bihor. Cum au fost găsiți

Ștefania Noemi și Istvan Jozsef, din Bihor, dați dispăruți de mama lor la două săptămâni din momentul în care a plecat cu tatăl lor, a fost găsiți. 

Gemenii, în vârstă de 5 ani și 11 luni, plecați de acasă împreună cu tatăl lor, au fost găsiți într-un centru de plasament din Salonta. 

”Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi la 12 august a.c., au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august a.c., de poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Salonta, într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta. Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei” a transmis Poliția Bihor. 

Istvan Bajko, tatăl copiilor, a plecat cu ei din 1 august. Mama copiilor a anunțat poliția în 12 august. 

Conform Observator, la baza acestei întâmplări ar sta probleme familiale. Mama copiilor ar fi fost plecată în străinătate, lăsând copiii cu tatăl lor, de care s-ar fi despărțit. 

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a avut grijă de copiii din acest timp, însă, când a trebuit să plece din localitate. Neavând cui să-i lase în grijă, i-a lăsat la centrul din localitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel