Răsturnare de situație în cazul averii Ilenei Ciuculete. Încă un personaj cheie în proces

Războiul pe averea Ilenei Ciuculete continuă chiar și după moartea lui Cornel Galeș. Cine intervine în proces și cine ia averea.

Magistrații eu luat o măsură de ultimă oră în războiul pe avere dintre băieții Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș, chiar și după moartea lui. 

Ce au încercat să o convingă băieții Ilenei Ciuculete pe fiica lui Galeș

Lupta se dă acum între fiica lui Cornel Galeș și fiii cântăreței, care ar fi încercat să o convingă pe fiica lui Galeș să renunțe la proces. 

Potrivit România TV, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi, au contactat-o pe Sasha, fiica lui Cornel Galeș, și i-au cerut să renunțe la drepturile ei de moștenire. 

Judecătorii au suspendat pentru moment procesul pe averea cântăreței, însă pe portalul instanțelor, numele lui Cornel Galeș continuă să figureze în acest proces, unde de altfel, va fi citată și unica sa fiică pe care o abandonase în copilărie. 

Cornel Galeș a fost obligat să le plătească celor doi băieți sume uriașe

Cornel Galeș a fost obligat să le plătească celor doi băieți ai artistei câte 34 de mii de euro, o cotă aparte dintr-un imobil pe care l-a vândut cu 91 de mii de euro, dar și câte 6 mii de lei, cotă parte din drepturile de autor. 

Băieții Ilenei și Galeș au ajuns și cu reclamații și la Poliție și la judecată pentru banii luați pe vila cântăreței, proces care este și acum pe rol. Copiii artistei l-au acuzat mereu pe bărbatul cu care Ileana Ciuculete a fost căsătorită timp de 20 de ani că ia trucat averea, și după moartea ei, i-ar fi vândut blănurile, bijuteriile și costumele populare. 

Cornel Galeș a murit anul trecut, într-un tragic accident în Spania, iar toată averea lui îi revine unicei sale fiice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel