EXCLUSIV  Răsturnare de situaţie cu voucherele de vacanţă. Dragoş Anastasiu: Erau bătute în cuie cu fostul guvern, dar au dispărut cu totul!

Foto: Alexandr Podvalny - Pexels
Foto: Alexandr Podvalny - Pexels

Dragoş Anastasiu, președintele Grupului Eurolines România, a spus ce s-a discutat şi ce s-a întâmplat, la final, cu voucherele de vacanţă. 

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu a vorbit, la DC News, într-o emisiune moderată de Claudia Ţapardel, despre situaţia actuală a turismului din România, despre măsurile care au fost sau nu au fost luate de către guvernanţi pentru susţinerea HORECA în perioada de criză, subliniind ceea ce s-a întâmplat cu voucherele de vacanţă. 

"Dialog a fost, idei sunt, unele puse pe hârtie, unele chiar sub formă de acte normative la un moment dat, fie cu fostul guvern, într-o formă mai bună, fie cu actualul guvern... De exemplu voucherele de vacanţă, erau bătute în cuie cu fostul guvern, discutam de vreo 3-400 de milioane de euro pentru industria aceasta, ca vouchere de vacanţă, dar ele au dispărut cu totul. Buf! Ceea ce evident că în decembrie îţi faci un plan, noi ca antreprenori, în februarie s-a dat totul peste cap. Sunt lucruri care n-ar trebui să se petreacă în acest fel.

Dialog a fost, măsuri teoretic sunt, dar sunt tardive, şovăielnice, implementate greu, unele modificate radical şi practic în conturi aproape mai nimic", a declarat, la DC News, Dragoş Anastasiu. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel