Răsturnare de situaţie cu pensiile. Tăriceanu anunţă ce se întâmplă în Parlament

Răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte majorarea pensiilor. 

Călin Popescu Tăriceanu anunţă că se va interveni în Parlament astfel încât legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% să fie aplicată. 

"Vom modifica Ordonanța de Urgență a Guvernului care privește rectificarea bugetară. O să o modificăm pentru că ea prevede majorarea pensiilor cu doar 14% și nu cu 40% așa cum spune legea. Nu vom tolera furtul din banii care se cuvin pensionarilor și nu vom accepta să fie bani pentru cumpărat parlamentari, pentru echipamente la suprapreț, pentru servicii secrete, pentru avioane și rachete și tocmai când ajungem la mărirea pensiilor bugetul se termină!

Domnilor Iohannis și Orban, nu vi se pare ciudat că doar atunci când este vorba de bani pentru pensionarii cu pensii mici și pentru alocații pentru copiii țării, brusc, țara este în pericol de faliment???

Reveniți cu picioarele pe pământ pentru că și dacă ați scăpat de votul din Parlament riscați să nu scăpați de furia poporului pe gâtul căruia țineți apăsat piciorul!", transmite preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel