Răsturnare de situație cu AUDIEREA lui Vela

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Răsturnare de situație în cazul audierii ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, care era aşteptat marţi, la audieri, în Comisia „Sparanghelul”.

Ministrul Marcel Vela era așteptat marți, la audieri, în Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la cules de sparanghel. 

Potrivit Antena3, inițial, ministrul de Interne a spus că va veni în fața parlamentarilor la ora 13:00 însă ulterior a revenit și a spus că are programul plin și pleacă din Capitală. Astfel, Marcel Vela ar dori să fie audiat online sau audierile să fie amânate. Sursa citată precizează că Marcel Vela nu a transmis când ar putea veni în fața parlamentarilor. 

Parlamentarii doreau să afle, astăzi, de la Marcel Vela, de ce în Ordonanța nr. 7 nu a fost reglementat modul în care românii puteau pleca la muncă în străinătate și abia mai târziu, în Ordonanța nr.8, după incidentul de la Cluj, au fost făcute prevederile legale. 

Săptămâna trecută, reprezentanţii Comisiei de anchetă i-au adresat invitaţia ministrului Vela de a fi prezent la audieri pe 25 august. Reprezentanții forului anunțau că „Secretariatul Comisiei a trimis azi (marţi - n.r.) domnului ministru de Interne, Ion-Marcel Vela, invitaţia la audieri pentru marţi, 25 august, ora 13,00'”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel