Răsturnare de situație în cazul accidentului aviatic. Ce indicii sunt

accident avion
accident avion

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a declarat că indicii importante din cadrul anchetei cu privire la accidentul aviatic arată că sunt implicate persoane cu funcții înalte, responsabile de cele două decese.

"Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea secției parchetelor militare a PÎCCJ, pentru că, în opinia lor, au apărut elemente de natură a ne duce la concluzia că ar putea fi indicii în legătură și cu responsabilitatea altor persoane în strânsă legătură cu decesul celor două persoane. (...) Teoretic putem spune că ancheta are în vedere și anumite funcții care atrag competența PÎCCJ", a afirmat Nițu, la venirea la CSM, scrie Agerpres.

Procurorul general a fost întrebat dacă este vorba de miniștri și a răspuns afirmativ. Referitor la șeful STS el a precizat că nu e nimeni vizat în mod personal.

Tiberiu Nițu a precizat, fără să dea mai multe indicii, că sunt urmărite aspecte care au legătură și cu o eventuală responsabilitate a altor persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel