Urmărește emisiunea live


Răsturnare de situație pentru Berbeceanu. Acuzatorul său, CERCETAT

berbeceanu
berbeceanu

Răsturnare de situație în cazul fostului șef al BCCO Alba. Acuzatorul lui Traian Berbeceanu este cercetat pentru că i-a întocmit un dosar cu acuzații false. 

Fostul procuror DIICOT Nicolaie Cean este cercetat sub control judiciar. Este acuzat de "complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu asimilat infracțiunilor de corupție", potrivit procurorilor DNA.

Controlul judiciar vine în condițiile în care procurorul Cean, în prezent detașat la parchetul de pe lângă tribunalul Alba, "a contactat telefonic doi martori din dosarul respectiv pentru a le comunica aspecte rezultate din ordonanța de începere a urmăririi penale, privind relațiile sale cu aceștia și totodată le-a transmis că a fost întrebat de anchetatori despre ei", arată procurorii.

VEZI și: Decizie de ultimă oră în cazul lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a declarat, la Digi 23, că îl cunoaște "foarte bine" și "de foarte mulți ani" pe procurorul Nicolaie Cean.

Fostul șef al BCCO Alba a mai precizat: "Am încredere în justiție și în faptul că se va afla adevărul și că se va face dreptate, am încredere în mod deosebit în DNA". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel