Răsturnare de situație în scandalul cu profesorul de la Buzău. Adevărul iese la iveală-AUDIO

Răsturnare de situație în cazul lui Claudiu Corcodel, profesorul de matematică din Buzău, căruia i-a fost suspendat contractul de muncă după ce a fost acuzat că își umilește elevii.

Dascălul este acuzat că și-a pus câțiva elevi să scrie întinși pe jos doar pentru că au întârziat la oră. Lucrurile se pare că nu au stat așa, dovadă stă o înregistrare publicată vineri.

"Elevii clasei a IX-a D recunosc în înregistrarea următoare că nu le-am cerut celor trei întârziați să ia notițe "pe burtă". Înregistrarea am făcut-o în clasă, pe data de 10.12.2015, la o zi după circul pe care l-au creat în școală directorii. Deci miercuri a fost circul, joi am făcut înregistrarea, iar vineri directorul mi-a suspendat abuziv contractul de muncă.

Din informațiile pe care le am până acum, rezultă că elevii sunt influențați de directori, să dea declarații false sau trunchiate. La procuratură vor spune adevărul, iar părinții celor care au mințit îmi vor plăti daune morale pentru prejudiciul de imagine adus. Din înregistrare rezultă clar că totul a fost o înscenare și nu le-am cerut celor două eleve să ia notițe "pe burtă". Am postat abia acum această înregistrare pentru că am vrut să văd până unde duce directorul Constantin Gheorghe "circul"", a spus Claudiu Corcodel.

Contactat de DC News, profesorul a adăugat: "Cel mai mult mă deranjează că directorii "prelucrează" elevii să declare ce vor ei. Le promit că se ocupă ei și nu vor păți nimic. De aceea am publicat înregistrarea, poate se gândesc de două ori înainte de a face declarații mincinoase. Eu încă mai sper că nu vor declara mincinos toți cei douăzeci și ceva de elevi care au fost prezenți".

"Luni depun plângere penală împotriva directorului și directoarei adjuncte pentru abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la mărturie mincinoasă", a mai spus Claudiu Corcodel pentru DC News.

Grup de susținere pentru profesorul de matematică

Elevii lui Claudiu Corcodel au creat pe Facebook o pagină de susținere pentru profesorul lor care a strâns sute de Like-uri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel