Urmărește emisiunea live


Răsturnare de situație în procesul lui Tăriceanu

Curtea de Apel București a decis astăzi ca un important dosar să fie trimis spre rejudecare. 

Este vorba despre dosarul în care un samsar de mașini l-a înșelat pe Călin Popescu Tăriceanu. Acest dosar a fost trimis spre rejudecare la Judecătoria Sectorului 6. Judecătorii au desființat sentința penală în totalitate și a dispus ca dosarul să fie rejudecat. 

”Respinge, ca nefondate, excepţiile inadmisibilităţii şi tardivităţii apelului declarat de inculpatul Kocsis Zsolt, invocate de reprezentantul Ministerului Public şi apărătorul ales al părţii civile Popescu - Tăriceanu - Călin - Constantin - Anton. În temeiul art.421 pct.2 lit.b din Codul de procedură penală, admite apelurile declarate de inculpatul Kocsis Zsolt şi partea civilă Popescu - Tăriceanu - Călin - Constantin - Anton împotriva Sentinţei penale nr.142 din data de 21 martie 2017, pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti în Dosarul nr.13147/303/2016. Desfiinţează, în întregime, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanţă, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, precizează decizia instanței. 

De asemenea, CAB desfiinţează toate actele procedurale efectuate de prima instanţă începând cu data de 08 noiembrie 2016.

[citeste si]

În 21 martie, Judecătoria Sector 6 a decis condamnarea lui Kocsis Zolt la o pedeapsă de şase luni de închisoare cu executare şi l-a obligat la plata de daune materiale către Tăriceanu în cuantum de 19.623 de euro, din care 14.500 de euro reprezintă suma dată inculpatului şi 5.123 de euro dobânda legală aferentă. În iunie 2012, Tăriceanu a făcut plângere la Parchet pe motiv că a fost înşelat după ce a trimis 14.500 de euro pentru o maşină care nu a ajuns niciodată în posesia sa, iar procesul a început în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel