Răspuns șocant dat de Stelian Tănase cu privire la un subiect delicat

Preşedintele director general al SRTV, Stelian Tănase, susține că nu-l interesează ce se întâmplă cu drepturile de televizare pentru Campionatul European 2016 din Franța, unde naționala România are șanse mari să se califice.

Stelian Tănase le-a promis românilor în repetate rânduri că vor vedea partidele de la EURO 2016 în direct la postul naţional, dar nu a făcut nimic în acest sens. Solicitat de Gazeta Sporturilor să ofere detalii cu privire la această situație, Stelian Tănase a răspuns evaziv.

"Spuneţi repede, că acum sunt în vacanţă şi, stiţi, sunt pe roaming, plătesc mult dacă stau de vorbă! Ce doriţi, vă rog, ce problemă aveţi? Aaa, despre drepturile TV pentru Campionatul European de Fotbal?

Nu e treaba mea ce se întâmplă cu ele, să răspundă Costi Şerbu, directorul de achiziţii sportive. Sau puteţi să-l sunaţi pe Emil Hossu-Longin, care e şef pe sport. Nu ştiu ce se va întâmpla cu ele, acum sunt în concediu, abia vinerea viitoare o să văd dacă mai e ceva nou", a replicat Stelian Tănase.

Vezi și: TVR, 99% șanse să difuzeze Campionatul European de Fotbal (2016), spune Tănase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel