Răspuns fabulos al unui primar privind pistele de bicicletă

Primarul unui important oraș din România le-a dat o veste proastă concetățenilor revoltați de amplasarea fără logică a pistelor de bicicletă, propunându-le, totodată, voalat, să ajungă la o înţelegere amiabilă tacită privind împărţirea optimă a spaţiului.

Trotuarele de pe malurile Begăi au acum piste de biciclete, iar, weekendul trecut, edilul şef Nicolae Robu a dorit să afle ce părere au concetățenii săi despre acest proiect și a realizat un sondaj pe pagina sa de Facebook, scrie pressalert.ro.

Citește și Revoltător. Ce s-a întâmplat cu banda de biciclete de pe Bd. Uranus

"Dupa ani in sir de degradare continua, malurile Begai au ajuns intr-o stare jalnica. Iata cum se contureaza a arata ele in urma proiectului de reabilitare aflat in implementare. Daca va place, clicuiti Like, altfel postati textul "Dislike"", este mesajul sondajului publicat de Nicola Robu pe pagina sa de socializare.

Alei pentru burlaci

Imediat, în răspunsurile oferite primarului Nicola Robu, timișorenii și-au exprimat revolta, nemulțumiți că pe mijlocul trotuarelor pentru pietoni de pe malurile Begăi au fost trasate piste de biciclete lipsite de logică, din moment ce două persoane nu pot păși una lângă cealaltă pe nicio parte a marcajului.

„Arhitectul peisagist care a proiectat, precis este burlac, așa cum se vede un cuplu nu poate păși pe una din cele două laterale (poza o dovedește). Aleea din poză, probabil, este doar pentru burlaci, Și încă ceva, altfel este când construiești spații pentru bicicliști pe lângă trotuare, prin oraș, și altă situație este când construiești alei de promenadă , în niciun caz precum în poză", a scris un timișorean, potrivit sursei citate.

Ce răspunde primarul Timișoarei 

Pe marginea acestui subiect, primarul Nicolae Robu a menţionat că nu poate interveni asupra proiectului, având în acest sens mai multe discuţii fără rezultat cu cei care realizează proiectul. Astfel, vreme de cinci ani de zile pistele nu vor putea fi modificate, însă edilul municipiului Timișoara s-a arătat optimist că locuitorii urbei de pe Bega vor ajunge la o înţelegere amiabilă tacită privind o împărţirea optimă a spaţiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel