Răsplată de la TÜV Austria România: Reducere de 15%, în decembrie, pentru toate cursurile

Surprize plăcute în luna decembrie pentru cei care își doresc să învețe să facă față provocărilor de la locul de muncă și să își dezvolte competențele profesionale, oferite de TÜV Austria România.

TÜV Austria România, organism de inspecție și certificare a produselor și sistemelor de management (www.tuv-austria.ro) își răsplătește clienții fideli, oferindu-le în ultima lună a acestui an certificări și recertificări la tarife speciale.

Astfel, toate contractele de certificare și recertificare semnate în Decembrie 2014 pentru dezvoltarea profesională vor beneficia de un discount de 15%. 

În ultima lună a acestui an, toate cursurile organizate de TÜV Austria România vor avea o reducere de 15% din prețul fără TVA.

"Faceți un pas important pentru dezvoltarea dumneavoastra profesională și alegeți din gama completă de cursuri pe care TÜV Austria România le organizează! Veți fi mult mai bine pregătit să faceți față provocărilor de la locul de muncă și să vă dezvoltați competențele profesionale". 

Despre TÜV Austria România

TÜV Austria România furnizează servicii de certificare a Sistemelor de Management în conformitate cu cerințele standardelor internaționale ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 13485, ISO 22000, IFS Food, BRC, ISO 27001 sau ISO 20000.

TÜV Austria Group dispune de o echipă completă de experți în întreaga lume, astfel pot fi concepute și implementate soluții speciale, personalizate, pentru probleme complexe.

TÜV Austria România oferă o gamă completă de programe şi servicii de formare profesională personalizate, cursurile fiind susținute de lectori cu o experiență recunoscută în domeniu. TÜV Austria România, partenerul dumneavoastră de încredere! Detalii și informații la 021.315.32.94 sau [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel