Rareş Bogdan: Şoc total! Iohannis mută şi creează breaking news-uri pe televiziunile europene

Klaus Iohannis a anunţat că şi-a anulat vizita programată în Ucraina. Decizia a fost luată în urma legii adoptate la Kiev, ce restricţionează dreptul românilor de la nord de graniţă de a învăţa în limba maternă. Joi seară, jurnalistul Rareş Bogdan a avut o reacţie în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

Jurnalistul consideră că este un gest istoric al preşedintului României.

„Un gest istoric realizat de preşedintele României tocmai de la New York! Preşedintele Iohannis mută şi creează breaking news-uri pe televiziunile europene. Şoc total la Kiev! Pentru că ceea ce era aşteptat să se întâmple... s-a întâmplat. Preşedintele României a reacţionat. (...) Îşi anulează vizita din Ucraina”, a spus jurnalistul la începutul emisiunii „Jocuri de Putere”.

„Este un gest care valorează extrem de mult. Vă spun cu sinceritate: am sărit mai sus decât atunci când dă un gol naţionala României. Ea nu prea dă goluri, deci sărim tot mai rar. Mai mult sărim pentru astfel de gesturi”, a mai spus Rareş Bogdan.

De asemenea, a precizat că preşedintele Klaus Iohannis „a mutat într-un mod categoric, extrem de clar, de hotărât, ştiind că va crea rumoare în cancelariile europene”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel